Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

SANKO HOLDİNG: “BİZ DE SİZİNLEYİZ TÜRKİYEM”

SANKO HOLDİNG: “BİZ DE SİZİNLEYİZ TÜRKİYEM”

-“SANAYİCİLER OLARAK HER TÜRLÜ ÖNLEMİ ÜST DÜZEYDE ALARAK TÜM İMKANLARIMIZLA ÜRETİMİ SÜRDÜRMELİ VE HİÇ BİR ÇALIŞANIMIZI İŞTEN ÇIKARMAMLIYIZ”

-SANKO VE KONUKOGLU AILESI, SON IKI HAFTA IÇINDE ÇALISANLARINA VE IHTIYAÇ SAHIPLERINE 22 MILYON LIRALIK YARDIM GERÇEKLESTIRDI
-SANKO’DA ISTIHDAM EDILEN 14 BIN KISIYE 1,000’ER TL, ÇALISANLAR VE IHTIYAÇ SAHIPLERINE TOPLAM 60 BIN PAKET GIDA YARDIMI YAPILDI
-MÜSTERILERE “VADE FARKI ILAVE EDILMEKSIZIN” 60 GÜN EK VADE ILE ÖDEME KOLAYLIGI SAGLANDI


-SANKO HOLDING ONURSAL BASKANI ABDULKADIR KONUKOGLU:
-“ÜLKEMIZ VE MILLETIMIZ VARSA BIZ DE VARIZ. GÜN, BIR OLMA GÜNÜDÜR. GEÇMISTE OLDUGU GIBI ELBIRLIGI ILE SIKINTILARI YINE ASARIZ”Konukoglu Ailesi, COVID-19 küresel salgininin ardindan yasanan ekonomik sikintilarin çözümüne katki sunmak amaciyla çalisanlarina ve ihtiyaç sahiplerine toplam 22 milyon liralik yardim yapti.

SANKO Holding Onursal Baskani Abdülkadir Konukoglu, “Tüm dünyayi ve ülkemizi etkisi altina alan COVID-19 ile mücadelede, bu zor günleri birlik, beraberlik, dayanisma ve gönül birligi ile atlatacagimizdan süphemiz yok” dedi.

“Bu anlayisla öncelikle, taseron çalisanlari ve stajyerler dahil olmak üzere büyük SANKO Ailesini olusturan 14 bini askin mesai arkadasimiza 1,000’er TL nakdi yardim sagladik” diyen Konukoglu, sunlari kaydetti:

“Müsterilerimize de bu süreçte destek olmak amaciyla Türkiye’nin ve dis ticarette pazar konumunda olan ülkelerde yasanan saglik kökenli ekonomik sikintilarina çözüm olunmasi amaciyla 17 Mart’ta, toplumsal duyarliligimizin bir geregi olarak, 31 Mart 2020 tarihine kadar SANKO sirketlerinden yapilan tüm satislarin vadelerini, ‘vade farki ilave edilmeksizin” 60 gün erteledik. Ayrica, müsterilerin mevcut borçlarinin tamamina da ilave 60 gün vade tanidik.

Bunlarla yetinmedik, Gaziantep Valiligi’nin Gönül Seferberligi kampanyasina, 21 bin koli gida yardimi yaptik. Ardindan SANKO Holding çalisanlarina, Gaziantep’in Islahiye, Nizip, Nurdagi, Araban, Yavuzeli, Karkamis ve Oguzeli ilçeleri ile SANKO’nun Türkiye genelinde isletmelerinin bulundugu merkezlerde ihtiyaç sahiplerine ulastirilmasi amaciyla Valilik ve Kaymakamliklara 30 bin koli olmak üzere, bu süreçte toplam 60 bin koli gida yardimi gerçeklestirdik.”

KURUCU FELSEFEMIZ DÜSTURUMUZDUR
Türkiye’nin hassas bir dönemde olduguna dikkat çeken Konukoglu, kurumlarin ve kisilerin topluma karsi sorumlulugunun bulunduguna vurgu yapti.

“Kurucu felsefemiz, ülkemiz ve milletimiz varsa biz de variz olarak sekillenmistir” diyen Konukoglu, sözlerine söyle devam etti:

“Bu anlayisla var olduk, olmaya da devam edecegiz. Elbirligi ile sikintilari yine asariz. Içerisinde bulundugumuz hassas dönemden çikisimiz için herkesin bireysel önlemlerinin yani sira, kurumsal anlamda da ekonomik katkilari sunmasi gerektigine inaniyoruz. Paylasmak mutluluktur anlayisiyla geçmiste de benzer kararlar aldik.

Her zaman ihtiyaç sahiplerinin, çalisanlarimizin, müsterilerimizin ve ülkemizin çikarini ön planda tutariz. Sanayiciler olarak bu dönemde her türlü önlemi üst düzeyde alarak tüm imkanlarimizla üretmeye devam etmeli, çalisanlarimizin is sürekliligini korumali ve hiçbir çalisanimizi isten çikarmamaliyiz. Gün, birlik olma günüdür.”



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli